O nama

Istorija porodice Katalinić

Bozidar Katalinic 1927. godine
Sve je počelo 1927 god. u Beogradu kada su svršeni djaci gradjevinsko-zanatlijske škole u Beogradu, medju kojima je bio i osnivač Božidar Katalinić Jovanović, započeli svoja poslovna ili u to vreme zanatlijska putešestvija.
Za Božidara Katalinić Jovanovića to je samo bila prekretnica u životu kada je i odlučio da se bavi ovim poslom, tj.. danas biznisom kako bi ga neki nazvali.
Krenulo se sa mašinskom obradom cilindara motorcikla kao i mašinskom obradom auto delova po kojima je Božidar i započeo da gradi ime u svetu tadašnjih zanatlija.

Milan Katalinić(sin) je preuzeo posao, a na njega je i prenešena ljubav za trkama , vožnjom motorcikala, u to vreme brenda DKV kasnije BMW.
Njegova ljubav prema mašinstvu i vo
žnji motorcikala uticala je da otvori prvi servis koji je u davnim šezdesetim održavao stare Olimpije, DKV motore i naravno po neki BMW koji je u to vreme bio misao za svakog zaljubljenika u bilo koju vrstu vožnje.

Poceci servisa BMW Kataliic

Ubrzo pored mašinske radionice otvoren je i auto servis koji je rastao shodno tržištu i načinu poslovanja.
Godine 1986
. preovladala je ljubav i G.Milan Katalinićje sagradio veliki moderan servis za BMW vozila koji i dan danas posluje i radi na našem tržistu.

Danas posao zastupaju sinovi koji
su nastavili očevim stopama.

Naše mišljenje je da smo svih ovih godina branili brend BMW na našem tržištu ponosno i pošteno kako mu i dolikuje.

Danas smo serviseri koji održavaju vozila renomiranih firmi, institucija, ambasada, advokatskih kancelarija…

 

Da li je to dovoljno da nam verujete?

Da li je to dovoljno da uvažite naš savet oko Vašeg vozila?
Da li ugraditi bilo koji deo na vaše vozilo?

Dodjite i uverite se zašto…

Mislimo da smo kompetentni da Vam našim savetima i izborom široke palete delova pomognemo da Vaše vozilo bude ispravno i sigurno na putu.

Pozovite, dodjite i uverite se u praktičnost, iskrenost i pre svega poverenje koje se gradi skoro 100 godina u kojima su, morate priznati, opstali samo najbolji i najači…